Dave Mustaine ще прости на David Ellefson, но няма да свири с него никога повече

26 юни 2022, 10:22 ч. 1522 / 7 18
пред./следв.

   В интервю за британското списание "Metal Hammer" лидерът на MEGADETH Dave Mustaine коментира раздялата с David Ellefson (на снимката) преди повече от година заради скандал със секс видеа на басиста, които се появиха в социалните мрежи.

   Обвиненията, че момичето, с което Ellefson се е забавлявал онлайн, е непълнолетно се оказаха неверни, но въпреки това ударът по имиджа на басиста беше повече от сериозен. Скандалът стана причина за уволнението му от бандата, а вече записаните от David партии за следващия албум на групата бяха презаписани от Steve DiGiorgio.

   Mustaine казва, че той е простил на Ellefson в миналото, когато вторият е завел дело срещу него, и ще му прости отново. Но никога повече двамата няма да свирят заедно.

   През миналия месец MEGADETH обявиха, че James LoMenzo, който вече участва на последните турнета бандата, става постоянен нов басист на квартета.

 

david ellefson



Коментари   (18)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Горан 27.06.2022 11:44:46 отговори + 5 1
Щом казва, че никога няма да свирят заедно, значи не му е простил! Кого лъже? Тия лицемерни изказвания са прекалено прозрачни! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

MalmSuite 27.06.2022 12:46:42 + 6 0
Често прощаваме на разни хора, но не искаме да имаме вземане даване с тях. Иначе той му е простил заради това, че се съдиха преди години. За тъпнята с мадамата - не е Мъстейн или който и а е друг да го съди или прощава. С изкл. на жена му. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

хаха 27.06.2022 11:09:48 отговори + 8 1
Не Металика изобщо нямат подобни клипове и изобщо 'не правят глупости'.......

https://www.youtube.com/watch?v=dkNfNR1WYMY

https://www.youtube.com/watch?v=ZChXK2rdr9M
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

shredder 27.06.2022 11:01:31 отговори + 5 7
А последния клип с войната, бомбите и оръжията беше върха на тъпотията и малоумно вкарване в темата (вижте има война, все едно има някой дето не знае още). А иначе е християнин!? Не само че вършат глупости, но вече имиджа и концепциите им не издържат. Не се усещат какви ги вършат и защо?! хаха
Металика в това отношение поне са последователни и не приказват глупости.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

ohoboho 27.06.2022 11:38:52 + 6 4
може пък Дейв Мъстейн да вярва в героизма на американските войници и чистите им намерения, с които заливат с трупове демократизираните от тях държави... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

даскал 27.06.2022 10:53:30 отговори + 3 8
Просто е. Когато си част от група/отбор - изложиш ли себе си - излагаш и отбора.
И когато излагацията е до такава степен, че да те изгонят от там - да, треньорът може да ти прости и например да те върне. В случая треньорът казва "Прощавам ти, но няма да те върна".
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Фен 27.06.2022 10:03:16 отговори + 8 5
За какво точно му прощава тоя лицемери и позьор? На чичко Мъстейн все някой му е длъжен за нещо - я Металика, я някой от неговата група. Иначе отдавна се е доказал като музикант. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


иво 27.06.2022 01:00:59 отговори + 14 4
Винаги съм бил фен на Мъстейн, понеже не се предава , а и е отличен композитор, а и китарист. Но, реално................. той непрекъснато си гони парите и само парите..... Албумът щеше да излиза преди половин година, сега .................. Септември. Септември.... Не го иска обратно понеже трябва да отделя повече пари за него. Сега има добър басист, но почти без пари. Реално, Мъстейн е гений, но си има своя реалност и си внушава и се навива и т.н. Станал е .............рокзвезда. Кожени мебели/селска работа/, ранчо, коне, произвежда бутиково вино, бутикова бира, има куче- пинчер........., жена му и дъщеря му са с изкуствени устни, гърди и т.н. Най- гадното. Като братя са с Джеймс и Ларс- семейни рокзвезди, от мазния вид. Реално и тримата са свършени. Мислех да дам пари за концерти , а като гледам концертите им и...... не искам да ги гледам, нямат сила, нямат потентност. Те си крепят бизнеспроектите. Аз като ги гледам и не знам дали няма да припаднат на сцената и само се надявам да си изкарат песните, без големи грешки. Гледах му интервюто на Гъбсън ТВ..................и не спомена Елефсън. Епа той е половината от Мегадет от 40 години....Мъстейн се хвали че пиел, пишилу дрогирал се, бил велик курвар, и накрая........................... Моралист излезе и Християнин. Стана ревностен християнин. Пълен цикъл. От семейство на Свидетели на Йехова, през сатанист, анархист, републиканец и накрая.... ревностен християнин
Аре у лево..
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

MalmSuite 27.06.2022 08:40:11 + 7 1
Най-важното е, че прави музика. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

wolfpack 29.06.2022 20:19:52 + 2 1
Блус метълите приключиха още преди 25г. от тогава ги държат само парите. Онзи ден на Хелфест за пореден път слeзнаха от различни коли. Обаче Ларс като никога не обърка почти нищо, но може пък и да са ми се отразили йегербомб, които метнах преди тях. Проблема е, че повечето незнаят кога да спрат, Анселмо, който толкова обичам е вече тотална щета само грачи и не му се разбира нищо. Разбирам те аз лично ходя от носталгия, защото знам, че след тях няма да има нищо сцената тотално деградира, защото нищо ново не излиза. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ревматизъм 27.06.2022 00:05:57 отговори + 10 2
Никога не съм харесвал Мъстейн, и с всяко ново нещо, което чета за него, отношението ми се затвърждава. Щял да му прощава, за кое по-точно? Че го е изгонил от групата, в която е бил няколко десетилетия??? Група, която са създали заедно? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Хетфиелд 26.06.2022 19:26:52 отговори + 7 6
Дейв Мъстейн е руина. Свършил с пеенето. И аз няма да искам да свиря с него Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Kim 26.06.2022 18:47:23 отговори + 11 0
По гадно е, че Марти Фридман няма да свири никога повече с Даве Мустаине! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Мрънкач 26.06.2022 14:37:31 отговори + 26 2
Че какво ти е направил Елефсън че да му прощаваш? Ако някой има да прощава това е жената на Елефсън. Мъстейнчо къде се бута ни в клин ни в ръкав? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


sodom 26.06.2022 14:32:09 отговори + 15 1
При положение ,че момичето е була пълнолетна утф. Какво му ровичките на човека в личният му живот хд Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Mustaine 26.06.2022 11:54:59 отговори + 11 3
Винаги си бил задник. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Объркан 26.06.2022 10:42:39 отговори + 11 3
Жалка работа... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

ivo papazov 26.06.2022 10:29:00 отговори + 20 3
**************,ти го изгони от групата,сега му прощаваш.забавлявал се онлайн,голяма трагедия. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".