David Coverdale най-сетне оперира хернията си

10 сеп 2020, 14:10 ч. 733 / 7 1
пред./следв.

   През март тази година, още преди концертният живот да "замръзне" заради пандемията от коронавируса, WHITESNAKE отмениха турнетата си в САЩ, Великобритания и континентална Европа, тъй като фронтменът на бандата David Coverdale трябваше да се подложи на операция за отстраняване на двустранна ингвинална херния.

   COVID-19 обаче отложи плановете на музиканта за неопределено бъдеще понеже проблемът не е животозастрашаващ. Преди два дни, на 8 септември, певецът най-сетне се е подложил на операцията, която е преминала успешно. Coverdale благодари на лекарите и медицинския персонал, които са полагали повече от добри грижи за него.

   Очакваме завръщането на David на сцената, за което разбира се трябва не само той да се възстанови, но и пандемията да бъде преодоляна.

 

whitesnake



Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


MalmSuite 13.09.2020 18:20:16 отговори + 0 0
Жив и здрав да е и да ни радва дълго, още помня оня концерт през 97-ма. Какво събитие беше. Тогава видни разбирачи го заклеймяваха, че е стар и няма глас. 23 години по-късно е все още на линия. И малко да се отплесна от темата: тези пичове се връщат с гръм и трясък след всяко такова препятствие. Да дам пример с Дейв и Бруса. Всъщност Бруса пее по-добре от Fear of the dark годините. Същото очаквам от Ковърдейл. Колкото до Мъстейн: този е Еверест. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".