Детайли за новия албум на LORDS OF BLACK "Alchemy of Souls", вижте видеото "Dying to Live Again"

10 сеп 2020, 17:15 ч. 1058 / 6 5
пред./следв.

   Испанската метъл група LORDS OF BLACK със завърналия се в състава ѝ вокалист Ronnie Romero определи "Alchemy of Souls" за заглавие на новия си студиен албум, който ще излезе на 6 ноември чрез "Frontiers Music".

   По-долу ще намерите списъка с песни, обложката, както и официалния видеоклип към едно от парчетата в диска - "Dying to Live Again". След малко повече от седмица Romero ще гостува отново в България, този път като специален гост на INTELLIGENT MUSIC PROJECT за концерти в София и Бургас (поръчай билет онлайн). Траклистът на предстоящата творба е както следва:

01. Dying To Live Again
02. Into The Black
03. Deliverance Lost
04. Sacrifice
05. Brightest Star
06. Closer To Your Fall
07. Shadows Kill Twice
08. Disease In Disguise
09. Tides Of Blood
10. Alchemy Of Souls
11. You Came To Me (Piano Version)

 

 

още за:

Lords Of Black


Коментари   (5)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Свободния 10.09.2020 21:22:17 отговори + 0 0
Ей,това става...наистина Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Тц, тц, мрън мрън 10.09.2020 18:25:39 отговори + 3 4
Mястото на Ромеро е в Lords of Black, а не в някакви почти диско проектчета и пеейки кавъри на Rainbow. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Trapeze 10.09.2020 18:46:20 + 4 2
Всъщност Ромеро звучи доста добре в новата песен на Rainbow, жалко, че Ричи не направи цял нов албум, впрочем не знам дали му е останала енергия за това, прекалено дълго беше далеч от тази музика. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

маке 10.09.2020 19:49:40 + 5 2
Ето бе. Идва ти на крака човека. Върви и му обясни къде му е мястото, защото той сигурно не знае. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Тц, тц, мрън мрън 11.09.2020 07:51:42 + 1 2
Koя е тази нова песен на Rainbow? Тази ли? https://www.youtube.com/watch?v=xKtPlcugqF0 Не ме разсмивай, моля те. Пусни си я в изпълнение на Кендис от преди години.
Маке, много остроумен коментар. Сигурно цял ден си го мислил.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".