David Ellefson счупи крак, MEGADETH отменят концерта си в Унгария

16 юли 2016, 09:52 ч. 1113 / 8 4
пред./следв.

   Само десетина дни след концерта си в България, на 15 юли, MEGADETH претърпяха инцидент, който е наложил отмяната на изпълнението им на фестивала "Rockmaraton" в Унгария. Басистът David Ellefson е счупил крака си при падане зад сцената. Незабавно е била извикана спешна помощ, която се е погрижила за музиканта. Той е бил в добро настроение и дори е желаел шоуто да се състои, като свири с гипсиран крак. Лидерът Dave Mustaine обаче е предпочел концертът да бъде канселиран.

   Очаква се оставащите две дати от настоящото европейско турне на MEGADETH в Словакия и Чехия да не бъдат засегнати от инцидента.

 

David Ellefson



Коментари   (4)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


shredder 16.07.2016 15:45:09 отговори + 4 1
Осъвременете си вокебюлъритата бе Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Old School 16.07.2016 11:58:27 отговори + 16 2
Не разбрах какво е пожелал Дейв Мъстейн да стане с концерта.Търсих в речника и такава дума канселирам не намерих! Сами ще си затрием езика. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Сталкер 16.07.2016 12:40:07 + 2 2
В кой речник? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

НЕ! 16.07.2016 13:51:15 + 7 1
в дикшънърито бе!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".