Вижте новия видеоклип на THE DEVIL WEARS PRADA "Daughter"

16 юли 2016, 12:20 ч. 394 / 2 3
пред./следв.

   THE DEVIL WEARS PRADA са почти готови с новия си албум, който се очаква да излезе по-късно през тази година. Продуцент на творбата е Dan Korneff (CROWN THE EMPIRE, MOTIONLESS IN WHITE). Предстои да бъдат обявени повече подробности. Чрез плейъра по-долу може да гледате онлайн видеоклипа към една от песните в бъдещия диск. Тя се казва "Daughter".

 

 

the-devil-wears-prada

още за:

The Devil Wears Prada


Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


TRU METAL WARRIOR 16.07.2016 19:04:06 отговори + 6 2
Давам плюс на двамата другари и братя по душа преди мен. Тия долни емо келеменца нямат нищо общо дори с рока пък камо ли с метъла. Само като ги гледам и ме боли, че такива групички съществуват. Явно Один много пирува във Валхала и не се сеща да ги съкруши като си изнасят концертчето пред емо лузърите. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Хмм 16.07.2016 16:45:54 отговори + 7 2
Емо позьори, които Один ще срази с гръм при следващия им концерт на открито! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

анти-терлик 16.07.2016 15:07:16 отговори + 5 2
Тези преди нямаха ли емо прически? Не знам кого залъгват с хипстърията и дали не са решили да стават дървари, но си остават лигльовци - каквито винаги са били! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".