DAY OF EXECUTION и TERRAVORE - съпорт на POPPY SEED GRINDER във Варна

24 ное 2016, 14:17 ч. 774 / 8 1
пред./следв.

   Класическата варненска дет метъл група DAY OF EXECUTION и съгражданите им от траш метъл бандата TERRAVORE ще подгреят феновете преди гостуването на POPPY SEED GRINDER в Морската столица на 9 декември.

   Бруталната дет метъл група POPPY SEED GRINDER ще направи три концерта в България – ден преди Варна, чехите ще свирят в Русе ("Metal Club Legacy"), а на 10 декември ще излязат и пред феновете в София ("Grindhouse Skateboard Club"). "Екстремистите" ще представят новия си албум "Bleeding Civilization", с който отбелязват 20-годишнината на бандата.

   Във Варна концертът ще бъде в клуб "Усмивка". Началото е обявено за 21 ч., входът ще струва 10 лв.

 



Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Стига бе 24.11.2016 16:51:20 отговори + 3 1
Супер тъпо решение! Аз пътувам за Dark Funeral за София. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".