Чехите POPPY SEED GRINDER с три концерта в България в началото на декември

2 ное 2016, 15:04 ч. 1498 / 14 0
пред./следв.

   Чешките "екстремисти" POPPY SEED GRINDER се завръщат в България по покана на "Bar Grind" за специално мини-турне. Три дни те "ще издевателстват над феновете с брутален дет метъл". Датите са 8, 9 и 10 декември. Домакини на групата от Прага ще бъдат: на 8 декември метъл клуб "Legacy" - Русе, на 9 декември клуб "Усмивка" - Варна и на 10 декември - скейт клуб "Grindhouse" - София.

   POPPY SEED GRINDER идват в България с чисто нов албум. "Bleeding Civilization" излезе на 12 август от японския лейбъл "Amputated Vein Records". Той е трети в дискографията на бандата и с него чехите отбелязват 20-годишнината си. Днес POPPY SEED GRINDER са: Yarda (китари), Klabi (бас), Stepan (ударни) и Eddie (вокали).

   Очаквайте скоро информация за подгряващите групи, началните часове на концертите от турнето и цената на билетите.

 

още за:

Poppy Seed Grinder


Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".