DEADSCAPE ще открият концерта на DRACONIAN на 1 октомври в София

16 сеп 2022, 11:04 ч. 632 / 9 4
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

За съжаление гърците Nightfall са възпрепятствани да пътуват до България в началото на октомври, което налага смяна на съпорт групата, откриващата концерта на Draconian в клуб Joy Station. Тази отговорна задача решихме да поверим на софийската мелодет банда Deadscape.

Основана в края на 2015 г. и след редица кадрови промени, Deadscape сформира настоящия си състав през 2019 г., като междувременно се превръща в активна част от родната метъл сцена. Черпейки вдъхновение предимно от групи като Insomnium, In Flames, Dark Tranquillity, Before The Dawn и др., на 14 януари 2022 г., бандата издава дългоочаквания си дебютен албум “Of The Deepest Shade”, по който работи и с именития шведски продуцент Dan Swanö.

Deadscape са:
Мирела Кънева – вокали
Александър Трифонов – бас и вокали
Иван Братоев – китари
Ани Димитрова – китари
Иван Колев – барабани

DRACONIAN пристигат в София на 1 октомври в обновен състав, след като през май тази година, вокалистката Heike Langhans напусна групата, за да се отдаде на личните си проекти. Нейното място беше заето от предшественичката й в бандата Lisa Johansson, която беше техен вокал между 2002 и 2011.
Другото ново попълнение в DRACONIAN е китаристът Niklas Nord, който заменя Daniel Arvidsson. Последният вече пък е новият басист на бандата.

Концертът на DRACONIAN със съпорт DEADSCAPE ще се проведе на 1 октомври 2022 г. в клуб Joy Station.

Съвсем скоро ще бъде публикувана и програмата за вечерта.

Билети за събитието могат да бъдат закупени:
– в мрежата на Bilet.bg и онлайн на www.sme.bilet.bg
– в търговската мрежа на магазини Фантастико
– на място от касата на клуба в деня на концерта
(За резервации на седящо място: пишете на joy@joystation.bg)

 



Коментари   (4)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


??? 19.09.2022 17:53:00 отговори + 1 0
Тогава май ще пропусна. Жалко за Nightfall. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ariel 19.09.2022 11:35:35 отговори + 2 2
Успех на Мирела Кънева в ,,Гласът на България,,. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

inFamouzzzBG 16.09.2022 11:18:40 отговори + 11 0
Жалко, че са същия ден с Impaled Nazarene...
Draconian е много качествена група и определено си струва да се види, но лично за мен, избора на концерт е абсолютно ясен!
Запопваме месеца, който се очертава да бъде ненормален, с 2 много силни концерта. Който и да изберете, няма да сбъркате!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Tulimyrsky 17.09.2022 09:56:17 + 1 0
Да, жалко е, наистина. И за мен беше ясно, още преди да разбера, че в същия ден ще свирят и Назарин. Ама какво да се прави, понякога става така. По-малко жалко, отколкото въобще да не дойде нито една от двете групи. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".