Китаристът Simon McBride става постоянен член на DEEP PURPLE

16 сеп 2022, 17:36 ч. 1277 / 16 4
пред./следв.

   След като Steve Morse първоначално се оттегли временно от групата, а през юли напусна окончателно DEEP PURPLE, музикантите обявиха новия му постоянен заместник.

   Това е Simon McBride (на снимката), който се изяви на последното турне на "рок динозаврите", преминало и през България на 29 май. По този начин българската публика е една от първите, които са гледали PURPLE с новия им струнник. Останалите музиканти коментират, че се разделят със съжаление с Morse след повече от 25 години заедно. Същевременно те са развълнувани да посрещнат McBride и да започнат поредната нова глава в историята си.

 

simon mcbride



Коментари   (4)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Deep Purple 17.09.2022 23:05:29 отговори + 9 5
След напускането на Рчи, групата трябваше да се прекръсти на Иън Гилън бенд. Пределно ясно е кой дърпа конците несполучливо от 1993 насам. Добре че имаха огромна инерция която ги бута и до днес, но няма да е още дълго. Това не са Дийп Пърпъл в пародия. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Феникс на грил 19.09.2022 02:09:13 + 8 1
За жалост съм почти съгласен. Deep Purple е една от групите на детството ми, обаче без Блекмор просто не е същото, макар че Морз е изключителен китарист, а и от каквито записи видях, Саймън Макбрайд също е най-малкото много добър. Просто... С Блекмор музиката им просто ме помиташе с енергия. Без него енергията я няма, а и най-виртуозното музициране не може да я замести. Явно и те самите го осъзнават - по концерти деветдесет процента от песните са от времето с Блекмор, въпреки че Морз (май) е прекарал повече време в групата от него. Надали е случайно това. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

destroy_and_sick 16.09.2022 20:22:53 отговори + 8 13
След напускането на Блекмор, групата се превърна в трупата. Свирят под името Дийп Пърпъл, но духът на Пърпъл остана някъде в 1993-та година. Ако трупата направи турне само с парчета от последните 26 години, концертната дейност ще се ограничи до квартални клубове и барове. Без Блек и Смоука... какъв Пърпъл може да съществува? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Danny Carey 16.09.2022 18:39:27 отговори + 5 0
Трудно ще задмине Стив Морз по престой в групата. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".