DEADSOUL TRIBE работят върху концертно DVD

5 фев 2008, 22:25 ч. 114 / 1 1
пред./следв.
След репортажа на нашия DEADSOUL TRIBE-маниак Yanni от концерта на групата във Виена (прочети), ви обещахме интервю с "the mastermind" Devon Graves (aka Buddy Lackey, екс-PSYCHOTIC WALTZ), в което той ще сподели интересни неща около битието на настоящия си проект, както и, разбира се, за миналото си с PW.
   Поредното попълнение в секция "Интервюта" на KATEHIZIS.COM е вече достъпно, както винаги - в HTML и PDF-формат и от него ще научите, че DEADSOUL TRIBE работят по концертно DVD с предварително заглавие "The DeadSoul Tribe Movie", а обмислят и CD със записи от последното си турне. За тези, а и други интересни откровения на мистър Graves, щракнете на връзката по-горе.


Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


MORTY 6.02.2008 05:37:17 отговори + 0 0
Ами кога най-сетне ще ги видим и тук. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".