Прочетете репортаж и вижте снимки от шоу на DEADSOUL TRIBE във Виена

23 яну 2008, 22:24 ч. 197 / 2 5
пред./следв.
Познавате ли хора, които не пропускат концерти на любимите си банди, било то в Гърция, Турция, Румъния, Сърбия или други по-близки и далечни държави? Ние не само познаваме, но и имаме такива ценни кадри в екипа на "Metal Katehizis". Естествено, когато се отнася до DEADSOUL TRIBE, това е човекът, оценил с 9.5/10 новия албум на групата "A Lullaby for the Devil" (ревю) - Yanni. Той прелетя над 1600 километра до австрийската столица Виена с прелестната си другарка Еми (в ролята на фоторепортер), за да посети, гледа и слуша, напише репортаж, донесе снимки от концерта на DEADSOUL TRIBE в клуб "Reigen" на 18 януари и не на последно място - да уговори интервю с Devon Graves, което ще може да прочете скоро на KATEHIZIS.COM.
   Репортажа ще намерите в секция "Статии" на нашия сайт, а фотогалерия с над 20 снимки на DEADSOUL TRIBE и двете подгряващи банди - DARK AGE CRUSADE и GLASS MOON може да видите тук.

Yanni и Devon, няма как без автограф :-)


Коментари   (5)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


distortion 25.01.2008 22:18:38 отговори + 0 0
..от твоята уста, Пусифериън, в праведните уши Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Pusciferian 24.01.2008 14:03:11 отговори + 0 0
Пфууу... Yanni ся сериозно извинявай за критиката отностно No Escape Festival - ще кажа че ти завиждам за това, че посещаваш концертите им (искам и аз)
The Hounted - е любимата ми тяхна песен - О_о 100 - 120 човека ми изглежда страшно малко!!! Ако дойдат в Бг. небиха сабрали много повече, но поне както при TooL така и тук - случаини хора няма да има там
(тайно ще си мечтая да дойдат)
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Fanatik Priest 24.01.2008 10:05:42 отговори + 0 0
Само така, Katehizis, само така! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

MORTY 24.01.2008 06:07:23 отговори + 0 0
А аз съм голям фен и ще кажа завиждам. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

foreigner 24.01.2008 04:21:17 отговори + 0 0
без да съм фен на групата ще кажа само: ЗВЕРСКО!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".