Дебют на новия сингъл на PROJECT ARCADIA на утрешния концерт на CIRCLE II CIRCLE

16 май 2009, 16:48 ч. 140 / 3 4
пред./следв.
"Metal Katehizis" получи следното съобщение:

   Наред с другите приятни изненади, подготвени за концерта на CIRCLE II CIRCLE, MANTICORA и BURNING BLACK, който ще се състои утре в рок клуб "Болярка", "ABV Pro" и промотираната от компанията многообещаваща родна банда PROJECT ARCADIA, решиха да добавят и още една - а именно да направят неофициална аудио премиера на втория сингъл на PROJECТ ARCADIA тъкмо пред ценителите, избрали да посетят утрешното събитие.
    Сингълът носи заглавието "Without a Trace" и се състои от три парчета – авторските "Without A Trace" и "Lost Paradise", както и кавър на култова песен на едно от най-големите имена в прогресив метъла. Официалната премиера на сингъла предстои в началото на месец юни, а обложката отново е дело на Радослав Пенчев.
   В допълнение, утре вечер ще бъдат раздадени и последните бройки от първия сингъл на групата, който се разпространяваше безплатно и с това тиражът му ще бъде окончателно изчерпан.
   Поздравления за всички, които избраха да прекараме заедно неделната вечер!


Коментари   (4)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


mdenchev 16.05.2009 21:45:14 отговори + 0 0
Супер! Project Arcadia ми направиха много добро впечатление когато подгряваха Firewind. Утре се очертава истински празник, каквито са и всичките концерти на АБВ до сега. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 16.05.2009 20:23:40 отговори + 0 0
простете невежестото ми... тогава нема лошо Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 16.05.2009 17:06:56 отговори + 0 0
неофициална аудио премиера - няма да свирят, а ще го пускат на CD Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 16.05.2009 16:53:55 отговори + 0 0
ооо стига бе... те музикантите станаха повече от публиката. Не че са лоши, ама да чакаме по 30 минути 4 банди да си настройват техниката за по 2-3 песни е изморително Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".