DECAPITATED направиха официално изявление относно обвиненията в изнасилване

14 окт 2017, 19:12 ч. 1292 / 6 7
пред./следв.

   Вчера ви съобщихме, че всичките четирима членове на полската дет метъл група DECAPITATED са официално обвинени в изнасилване на фенка в американския град Спокан. По-късно бандата разпространи официално изявление по случая, което гласи:

Искаме да уточним: Полицейското управление в Спокан отправи обвинения като процедурна формалност, тъй като, ако не беше направило това, щеше да е принудено да ни освободи. Това не е присъда или някаква индикация за вина или невинност.

Отново призоваваме всички да изчакат всяка от страните да бъде изслушана и съдът да постанови решение. Докато се подготвят документите от двете страни, има обнадеждаващи факти, например че полицаят, който първоначално е приел жалбата от обвиняващата, е заявил "Не виждам сигурни доказателства, че е имало изнасилване", както и че михана 30 дни за отправяне на обвиненията, което е против правилата, според които задържаните трябваше вече да бъдат освободени. 

Групата категорично отрича обвиненията и е уверена, че когато фактите и доказателствата бъдат изяснени, тя ще бъде освободена и ще може да се завърне у дома.

Молим хората, които са присъствали на мястото в нощта на събитията и имат информация по случая, да се свържат с нашия адвокат-защитник - Steve Graham от Спокан, Вашингтон.

 

още за:

Decapitated


Коментари   (7)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


следовател 16.10.2017 03:37:54 отговори + 0 0
Доста ми се гледаха с Kreator. Но това звучи като че трябва да закриват групата :/ Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Пекарната на Рудулф 15.10.2017 23:17:43 отговори + 3 1
Тва не ви е Полша, брат. Щатите са имперска държава - фане ли те за топките, ставаш пуси! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

деца пита тед 15.10.2017 00:04:33 отговори + 19 5
Спокана им е работата. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Станис Граматикон 15.10.2017 18:40:29 + 2 9
Спукана се пише с "у"! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

наблюдателен 15.10.2017 20:30:53 + 17 0
Човекът си прави игра на думи от името на града Спокан и Спукана работа Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Сокол 16.10.2017 08:03:54 + 1 1
Хехе, добра шега. Въпреки, че правилното прознасяне на града е Спокейн, Орегон. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

даскал 16.10.2017 09:36:36 + 3 0
Това е градът
https://en.wikipedia.org/wiki/Spokane,_Washington
Виж и транскрипцията му
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".