DECAPITATED разкриха новия си състав

20 ное 2009, 13:21 ч. 303 / 4 1
пред./следв.
Полските детметъли DECAPITATED обявиха новия си състав, с който бандата ще започне активна концертна дейност през февруари 2010 г. През ноември 2007-а след тежка катастрофа на руско-беларуската граница почина барабанистът на DECAPITATED Witold "Vitek" Kieltyka, а вокалистът Adrian "Covan" Kowanek получи сериозни травми, от които все още не се е възстановил. Ето кои са музикантите в реформираните DECAPITATED:
Waclaw "Vogg" Kieltyka - китара
Kerim "Krimh" Lechner (THORNS OF IVY, TONE INTIMACY) - ударни
Rafal Piotrowski (KETHA, FORGOTTEN SOULS) - вокали
Filip "Heinrich" Halucha (VESENIA, ROOTWATER, UNSUN, MASACHIST) - бас

още за:

Decapitated


Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Izrod 20.11.2009 17:16:58 отговори + 0 0
Супер,ако вземат да дойдат и тука ще се изкефя яко. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".