DECAPITATED с официално изявление относно обвиненията в групово изнасилване

14 сеп 2017, 20:28 ч. 1935 / 6 6
пред./следв.

   Вече няколко дни не спираме да следим ситуацията около полската дет метъл група DECAPITATED, всички членове на която бяха арестувани в САЩ и обвинени в отвличане и групово изнасилване на фенка след концерта им в Спокан, Вашингтон на 31 август. Музикантите бяха задържани няколко дни по-късно и транспортирани до града, в който е извършено предполагаемото престъпление.

   По-рано днес стана ясно, че DECAPITATED отменят участието си на турнето с KREATOR и DAGOBA, което ще мине и през България на 24 януари 2018 г.

   Сега поляците разпространиха и официално изявление по повод злополучните събития около бандата. То гласи:

Ние не сме перфектни човешки същества, но не сме и похитители, изнасилвачи или престъптици. Поради това категорично отричаме обвиненията, които ни бяха отправени наскоро.

Молим всички да изчакат с преценката си, докато не бъде достигнато крайно решение, доколкото обвиненията към нас още не са официални. Ще представим пълни показания и доказателства, когато това стане необходимо и вярваме, че процесът ще бъде честен.

Тъй като не е ясно колко време ще отнемат всички разследвания и дела, от уважение към промоутъритe и феновете, поради сериозността на обвиненията, отменихме всичките си планирани турнета.

Всичките ни профили в социалните мрежи са временно деактивирани, след като те бяха използвани за клеветнически и обидни забележки. Искаме да отбележим, че изявленията ни, на които бе дадена публичност от полицията, са правени преди да ни арестуват. По това време никой от членовете на бандата не беше уведомен, че има издадена заповед за ареста ни.

 

още за:

Decapitated


Коментари   (6)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


borknagar 15.09.2017 06:56:13 отговори + 6 4
Още едно доказателство, колко е ненужно напъването на европейските групи да свирят в САЩ. Да, пазара там е голям, постигнеш ли нещо, ставаш голям в целия свят. Но просто е ненужно...а и като цяло наистина са много каръшка група, точно издадоха силен албум и пак глупости на главата им Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

никой 15.09.2017 10:18:09 + 9 6
Точно така. Аз след една катастрофа в Кресненското дефиле с много жертви вече не се возя в коли. След като един автобус се обърна в една река и в автобуси не се возя. След атентата над Локхийд не се возя със самолети. И пеша не ходя и велосипед не карам щото и пешеходците и велосипедистите ги бутат и убиват на пътя. За мотори да не говорим. И вкъщи не си стоя след Чирпанското земетресение.... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Вал Кебед 14.09.2017 21:55:53 отговори + 2 16
И без това не ги слушам. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

никой 14.09.2017 20:53:51 отговори + 4 17
Понеже предния път останах неразбрам - ще се перефразирам:

Какво са си мислели евреите, които са останали в Германия по времето на Хитлер? Че няма да ги вкарат в концлагери ли?
Оправдахме нацистите.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Cronos 14.09.2017 22:46:53 + 10 7
Само тебе няма кой да те оправдае, ама продължавай да си постваш "великата" мисъл, може леля ти да я види и лайкне Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

анти-терлик 15.09.2017 17:09:51 + 1 4
@Cronos,

Народът е казал не храни троловете
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".