DECAPITATED ще продължат, търсят вокалист и барабанист

9 мар 2009, 09:19 ч. 246 / 5 4
пред./следв.
Вероятно помните, че барабанистът на поляците DECAPITATED Witold "Vitek" Kieltyka загина след пътен инцидент през октомври 2007 г., а вокалистът Adrian "Covan" Kowanek получи тежки наранявания и все още се възстановява. През миналата година бандата обяви, че прекратява активна дейност за неопределено време, а сега китаристът Vogg съобщава, че е взел решение да продължи напред. Местата на вокалист и барабанист са свободни и всеки, който желае да заеме едно от тях, може да изпрати имейл на адрес decapitatedband@gmail.com. Кандидатите трябва да покажат как се справят с песните на групата "Day 69", "Post Organic", "Invisible Control" и "Long Desired Dementia" и да ги изпратят в електронен формат.

още за:

DecapitatedVogg


Коментари   (4)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Coroner 9.03.2009 17:01:46 отговори + 0 0
Много добра банда и задължително трябва да продължат напред . Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 9.03.2009 15:16:05 отговори + 0 0
Аз съм следващия член !! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Izrod 9.03.2009 14:30:33 отговори + 0 0
Стискам палци да продължат,много добра банда са! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

streetcleaner 9.03.2009 11:06:39 отговори + 0 0
Yes! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".