DECAPITATED влизат в студио следващия месец

21 яну 2011, 21:59 ч. 236 / 3 3
пред./следв.
Полските детметъли DECAPITATED ще влязат в "RG Studio", Гданск на 9 февруари, за да започнат записите за петия си дългосвирещ албум. Дискът, наследник на "Organic Hallucinosis" от 2006-а, ще излезе към края на годината от "Nuclear Blast Records". Продуцент е Wacek Kieltyka, а саунд-инженер - Malta Arkadiusz Malczewski. Зад барабаните ще бъде Daniel Bergstrand (BEHEMOTH, MESHUGGAH, DIMMU BORGIR, KEEP OF KALESSIN, DEFLESHED), който по-късно ще се заеме и с миксирането.
   През ноември 2007 г. групата претърпя тежка катастрофа на руско-украинската граница, след която почина ударникът Witold "Vitek" Kieltyka, а фронтменът Covan получи сериозни травми и до ден днешен остава извън състава. Към момента в DECAPITATED са следните музиканти:
Waclaw "Vogg" Kieltyka - китара
Kerim "Krimh" Lechner (THORNS OF IVY, TONE INTIMACY) - ударни
Rafal Piotrowski (KETHA, FORGOTTEN SOULS) - вокали
Filip "Heinrich" Halucha (VESENIA, ROOTWATER, UNSUN, MASACHIST) - бас

още за:

Decapitated


Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


DeadMistress 24.01.2011 10:06:52 отговори + 0 0
Прекрасна новина !!! RIP Vitek Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

yourkiller 22.01.2011 08:08:54 отговори + 0 0
има някакво несъответствие при барабанистите. Може би първия, споменат в новината, ще ги продуцира и след това ще миксира албума, а този долу е реалния барабанист... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

funeralbeast 21.01.2011 22:27:16 отговори + 0 0
Страхотно! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".