Dee Snider казва, че повечето метъл фенове ще намразят соло албума му

24 авг 2016, 06:09 ч. 1244 / 5 18
пред./следв.

   Фронтменът на легендите TWISTED SISTER Dee Snider говори пред списание "Billboard" за предстоящия си самостоятелен албум "We Are The Ones". Дискът ще излезе на 28 октомври чрез "Red River Records" и ще се разпространява чрез "BFD"/"RED". По-долу може да видите обложката на творбата. Както ви съобщихме, материалът за диска е написан в сътрудничество с носителя на наградите "Грами", "Оскар" и "Еми" Damon Ranger, работил с имена като Katy Perry, Kanye West и участвал в създаването саундтрака на филма "Животът на Пи". Самият певец описва музикалната насока на албума като смес между FOO FIGHTERS, IMAGINE DRAGONS и THIRTY SECONDS TO MARS. 

   "Забравете всичко от миналото", казва Dee по повод изданието, "Повечето от моите метъл фенове ще го намразят. Аз изоставих миналото си, за да продължа напред.

   В други новини, музикантът стартира страница в Pledgemusic.com, от която "We Are The Ones" може да бъде поръчан предварително с различни бонуси и екстри.

 

още за:

Dee Snider


Коментари   (18)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Cronos 27.08.2016 16:52:07 отговори + 1 1
Тоя същия не беше ли се изказвал многократно колко мрази тези, в които се е превърнал сега? На дърти години го изби генът! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Cronos 27.08.2016 16:54:38 + 2 0
А толкова е "изоставил миналото", че свед провала на тоя екскремент, веднага ще заговори за връщане към корените и в следващия албум ще има кавър на were not gonna take it с класически оркестър или нещо такова Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Danny Carey 24.08.2016 22:42:32 отговори + 2 2
Човекът е постигнал почти всичко в този живот.
Дори и рап албум с класическа музика за основа да запише, кои сме ние, че да го критикуваме.
Има идеи, записва. По-добре е от разни стари пръдльовци, дето обикалят с последен читав албум отпреди 30 години.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Cronos 27.08.2016 16:58:01 + 0 0
...е ние сме тия, които го правят нещо Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

drunker 24.08.2016 13:47:08 отговори + 1 1
Ясноо,няма да се слуша.По-добре да не беше развалял Туистед,ами да вземеха да запишат нещо... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Язе 24.08.2016 12:57:19 отговори + 4 6
Само че сте го превели грешно... Фразата "Most metal fans will hate it" се превежда "Повечето метъл фенове няма да го харесат", а ако искате да е по-силно може да добавите и едно "въобще" накрая. Но в този контекст е грешка hate да се преведе като "мразя" или "намразвам". Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

WeRock.bg 24.08.2016 14:18:38 + 7 0
Не претендираме да сме заклети преводачи
Но, ако вие правите оценка на даден превод, то трябва да се поинтересувате какъв е текстът в оригинал. А той е:

"Most of my heavy metal fans are gonna hate it"

Как се превежда това?
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Cronos 27.08.2016 16:59:26 + 0 0
Язе-ми се скрий Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Запознат 24.08.2016 10:56:37 отговори + 2 1
Dee Snider не участва за пръв път в алтернативен албум. Справка: Widowmaker – Stand By For Pain. Ама там си беше тежък алтърнатив, тип Alice In Chains. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


панцер 24.08.2016 11:24:38 + 3 0
Едно е да участваш, съвсем друго да издадеш собствен соло такъв албум. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Grosskopf 24.08.2016 13:21:30 + 2 1
Widowmaker си е солова банда/проект на Dee Snider Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

kuzman 24.08.2016 10:25:01 отговори + 4 2
Само да не стане като Серж Танкиан. И той се опита да прави някви алтърнативи, джазове, експериментални рок неща, ама нищо не излезе. Нищо по-добро от System of a Down имам предвид. И взе да залязва, което е лошото, а има потенциал в това момче. И в Ди Снайдър има мнооого потенциал и енергия, ама да не я харчи за излишни проекти. Абе те си знаят. Кой съм аз, че да ги съдя... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

анти-терлик 24.08.2016 10:01:00 отговори + 2 9
Дий Снайдър пее алтернативен рок/метъл. Странно. Още една причина да се чуе

(все ще е по-тежък албумът от повечето така наречени "модерни" метъли/не чак толкова "модерни" метъли в днешно време)
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

панцер 24.08.2016 10:29:18 + 13 1
Сигурен ли си, че ще е алтернативен, а не емо? Две от трите групи с които сравнява са емо според теб. Ама понеже е Дийййй Снайдер - е интересно. Ако беше някой друг щеше да е емо и да трябва да го сразява Один и да го поразяват Сабатон с танковете.
В крайна сметка ти си не само елементарен трол ами и двуличник!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

анти-терлик 24.08.2016 11:34:54 + 3 8
Харесвам Nirvana и Foo Fighters. Фен съм на 30 Seconds to Mars и те бяха главната причина да отида на последния Sofia Rocks. Дори последният им албум, макар в началото да бях разочарован, е един от любимите ми изобщо. Не съм слушал Imagine Dragons, не мога да ги коментирам...

Като цяло харесвам алтернативен рок/метъл, особено от 90-те, стига да не е някоя ню-метълска/ЕМО лигавщина като Царевицата, Папа Роуч и себеподобните им, които само реват за разбитите си сърчица, меки китки и маргаритки, все едно от детската градина са им писали текстовете и музиката. Това не е метъл!

Слушах последната творба на Сабатон три пъти до момента - велик албум! В мрачни дни на емота, женчовци, позьори, бой банди, автотюн и бийбъри, Сабатон обикалят света с танковете, за да ни напомнят, че ИСТИНСКИЯ метъл е все още жив и в добри ръце!

Разни групички като Линкин Парк и Аскинг Александрия нямат място на "метъл" сцената с тийн текстовете и емо визиите си. Това не е Истински метъл, по същия начин, по който Ники Минаж не е Истински метъл! Не знам как реши, че съм трол.

Сериозно се съмнявам Дий Снайдър ще запише ню-метълски или емо/дет/метълкор албум в който да реве колко мрази родителите си и колко е нещастен! Още по-малко да нахлузи някой стар потник, да боядиса косата си в черно и да започне да подскача по сцената, мислейки се за емо версията на Еминем!

Както е казал поетът, I WANNA ROCK!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Fan 1986 24.08.2016 11:44:25 + 7 0
Терликът, ще излезе по-голямо емо и от елека. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

................. 25.08.2016 09:21:56 + 1 0
Тоя не само, че е най-големият ТРОЛ, ами и вече всички се уверихме, че има проблеми с "билярдната си топка". Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Разбирач 24.08.2016 08:58:56 отговори + 11 2
Гузен негонен бяга. Ами, да не си го записвал. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".