Dee Snider подкрепя протестиращи индианци с видеото "So What"

7 дек 2016, 08:13 ч. 787 / 4 4
пред./следв.

   Легендарният фронтмен на TWISTED SISTER Dee Snider реализира нов видеоклип - "So What". С него музикантът подкрепя протестиращите в Северна Дакота индианци от племето сиукси, които са против изграждането на нефтопровод, минаващ през земите им и през свещени за коренното население места. Може да гледате видеото по-долу. Режисьор е синът на певеца Cody Snider. Песента е от издадения през октомври самостоятелен албум на Dee "We Are The Ones".

 

 

още за:

Dee Snider


Коментари   (4)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Име и псевдоним (задължит 7.12.2016 12:51:24 отговори + 3 4
На територията на резерватите си индианците разрешиха строежа на казина,от което печелят стотици милиони годишно,така че да не се правят на света вода ненапита.Освен това под земята на тяхна територия в Ню Мексико има секретни бази,за което също им се плаща.А колкото до албума на Дий Снайдър,отвратителна боза. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Tutur 7.12.2016 14:50:33 + 2 0
Е, милиони печелят много малко племена, щото кой ще инвестира в казино насред пустошта, в каквато се намират повечето резервати? Но виж, казината Фоксуудс и Мохеган Сън в Кънектикът лапкат яко. А колкото до Дии Снайдър,,, Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Petrucci 7.12.2016 12:33:34 отговори + 4 0
Много здраво гласище! Браво! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Санд 7.12.2016 09:44:14 отговори + 7 2
Браво!
Дано успеят да устоят на набезите на големите пари. Макар да ме съмнява.
На фона на това, миналата година, Обама върна индианското име на връх Маккинли обратно на Денали. Може да се види колко Щатите правят за индианците и в двта случая, две сфери, където те са царе - на унищожителните политики и кухите жестове...
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".