Dee Snider ще издаде новия си самостоятелен албум през октомври

28 юли 2016, 21:32 ч. 579 / 1 0
пред./следв.

   Фронтменът на TWISTED SISTER Dee Snider определи "We Are The Ones" за заглавие на новия си соло албум, който ще излезе през октомври. Материалът за творбата е написан в сътрудничество с носителя на наградите "Грами", "Оскар" и "Еми" Damon Ranger, работил с имена като Katy Perry, Kanye West и участвал в създаването саундтрака на филма "Животът на Пи". Двамата имат написани вече пет песни. 

   В други новини, Dee Snider издаде акустична версия на класическия хит на TWISTED SISTER "We're Not Gonna Take It", придружена от политически ориентиран видеоклип. Може да го гледате онлайн по-долу. Песента е избрана за химн на Звукозаписната Академия на САЩ и агитира за по-справедливо заплащане на музиканти и композитори и осъвременяване на законодателството за авторските права, създадено преди ерата на Интернет.

 

 



Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".