DEEP PURPLE издават EP-то "Time for Bedlam" на 3 февруари

31 дек 2016, 12:20 ч. 1676 / 4 0
пред./следв.

   Около два месеца преди появата на албума "Infinite" (7 април) - на 3 февруари 2017 г. DEEP PURPLE ще издадат в ограничен тираж EP-то "Time for Bedlam". Освен заглавната песен, която вече бе пусната в началото на този месец, то ще включва и няколко парчета, които са в суров вид и/или няма да бъдат включени в дългосвирещия диск. По-долу ще намерите траклиста и обложката:

01. Time for Bedlam
02. Paradise Bar
03. Uncommon Man (instrumental version)
04. Hip Boots (rehearsal, Ian Paice recording)


   Както знаете, догодина DEEP PURPLE ще тръгнат на своето прощално турне, което ще мине и през България на 14 май. Концертът ще се състои в зала "Арена Армеец", София, билетите с в продажба в мрежата на "Eventim" (поръчай онлайн).

 

 

още за:

Deep Purple


Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".