CHILDREN OF BODOM ще влязат в студио догодина

31 дек 2016, 12:54 ч. 522 / 5 0
пред./следв.

   Барабанистът на CHILDREN OF BODOM Jaska Raatikainen публикува равносметката на групата за изминаващата година, в която споменава и за плановете на музикантите през 2017 г. Както вече знаете, Alexi Laiho и компания ще направят юбилейно турне по случай 20-годишнината от издаването на дебютния им албум "Something Wild". Групата обещава да изсвири на обиколката под надслов "20 Years Down & Dirty" по-голямата част или цялата творба и/или да представи сборен сетлист от първите си два диска. Освен това, през пролетта и лятото на 2017-а музикантите ще започнат да пишат материал за следващата си творба. През есента CHILDREN OF BODOM ще се отправят към студиото, за да започнат записи. Актуалният албум на бандата "I Worship Chaos" излезе през октомври 2015 г.

 



Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".