DEEP PURPLE съдят дългогодишен свой счетоводител за присвоени 5 млн. долара

6 яну 2017, 17:46 ч. 1183 / 4 1
пред./следв.

   Рок легендите DEEP PURPLE са завели дело срещу Dipak Shanker Rao - счетоводител на групата от над 20 години насам, с обвинение, че е присвоил от активите на бандата близо 5 млн. долара. Счетоводителят е обслужвал и двете търговски компании на PURPLE - "HEC Enterprises" и "Deep Purple (Overseas) Ltd.". Съдът е замразил сметките на Rao, който е признал, че е "заел" 2,27 млн. паунда от сметките на групата. Към момента са възстановени едва 477 000 паунда от тези пари. Вероятно ще бъдат направени още разкрития.

 

   Както знаете, тази година DEEP PURPLE ще тръгнат на своето прощално турне, което ще мине и през България на 14 май. Концертът ще се състои в зала "Арена Армеец", София, билетите с в продажба в мрежата на "Eventim" (поръчай онлайн).

 

Deep Purple



Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Скитникът евреин 6.01.2017 18:09:30 отговори + 15 1
Е що са си взели за счетоводител индиец? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".