PYOGENESIS съобщават списъка с песни на предстоящия си албум

6 яну 2017, 17:04 ч. 529 / 7 1
пред./следв.

   Както ви съобщихме, германските готик метъл пионери PYOGENESIS ще издадат новия си студиен албум, озаглавен "A Kingdom to Disappear", на 24 февруари. Дискът е втора част от трилогията на бандата, чието действие се развива през 19 век, започната с "A Century in the Curse of Time" през 2015-а. В последния ден на миналата година групата пусна онлайн песента "Blaze, My Northern Flame". Вече е ясен и пълният списък с песни от бъдещия диск. Той е както следва:

01. Sleep Is Good
02. Every Man For Himself And God Against All
03. I Have Seen My Soul
04. It's Too Late (A Kingdom To Disappear)
05. New Helvetia
06. That's When Everybody Gets Hurt
07. We (1848)
08. Blaze, My Northern Flame
09. Everlasting Pain

 

още за:

Pyogenesis


Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


borknagar 7.01.2017 00:39:01 отговори + 3 0
Последния им албум беше много силен, дано и този продължи тази линия Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".