DEEP PURPLE-вечер в "Строежа" на 29 април

26 апр 2013, 14:08 ч. 382 / 6 2
пред./следв.
Получихме следното съобщение:

   Във връзка с новия албум на рок гигантите Deep Purple и наближаващия им концерт като хедлайнери на Каварна Рок 2013, клуб „Строежа“ ви кани на поредното издание на "Hard Rock Kicks".

   Датата е 29-и април, а денят е понеделник – именно тогава излиза новият албум на легендите - „Now What?!”.

   Специалната изненада за феновете на Deep Purple са наградите, осигурени за гостите на партито: оригинални дискове с новия албум на групата и голямата награда – билет за Каварна Рок 2013 за най-големия късметлия. Трима от посетителите на клуба ще получат актуалния брой на "Metal Hammer Bulgaria". Наградите ще бъдат раздадени на лотариен принцип след полунощ.

   В музикалната селекция на Краси Москов за вечерта ще преобладават песните на Deep Purple – както от новия албум, така и по-добре познати класически хитове. Естествено, ще можете да се насладите и на музиката на много други класически и актуални рок банди.

   Входът, както винаги, е свободен. Очакваме ви точно в 21:00.
deep puple night


Коментари   (2)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Анонимен 26.04.2013 16:22:34 отговори + 0 0
Новия албум е страхотен! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

353463 26.04.2013 14:22:36 отговори + 0 0
Абе, не знам кога е датата на излизане, но албумът вече изтече в интернет. Дори успях да го изслушам...трябва да призная, че останах дълбоко разочарован, това може да е всичко, но не и Дийп Пърпъл. А омазаните с ефекти вокали на Гилън са повече от ужасяващи. Много жалко! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".