DEICIDE избраха победител във видео състезанието за техен клип

28 апр 2008, 21:19 ч. 307 / 5 4
пред./следв.
DEICIDE избраха победителя от видео състезанието, което бандата обяви сред своите фенове за направа на клип по песента "In the Eyes of God" (подробности). Парчето е от новия албум на групата "Till Death Do Us Part", а първенецът в проведения в "YouTube" конкурс е потребител с псевдоним "gtmo". Той ще получи бас китара "Ibanez" с автографи от всички членове на DEICIDE, а по-долу може да гледате неговото видео, представено от барабаниста Steve Asheim.

още за:

Deicide


Коментари   (4)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


MOBB DEEP 30.04.2008 11:16:02 отговори + 0 0
ше се отърват те от моите напатки ама друг път Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

borknagar 29.04.2008 10:26:28 отговори + 0 0
има и нещо много хитро в тази идея(макар че тя самата по своята същност е такава),така изпълнители като deicide,които вече са леко еднообразни от идеи се отървават от напатките за безмислени клипове, като се оправдават че самите фенове са го направили,не те. А междудругото новият им албум хич не е зле,има по-малко сола,а най-страното че всички песни са тупа-лупа,т.е. бързашки,едната скучна и безмислена,а другата със същата структура,пък лесно се запомня(е за дета подобно изказване,малко по по-странен начин се разбира) Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Metal X 29.04.2008 00:19:22 отговори + 0 0
Странно,но вече доста известни музиканти,започнаха така да търсят идеи за клиповете си.
Така също,доколкото си спомням Трент Резнър-NIИ,когато още през зимата издаде инструменталният си албум Ghost I-IV също беше,подел тази (лично за мен)новаторска,но пък твърде оригинална идея.
Навярно от тук нататък,това ще става все по-употребяван начин или по-точно метод повечето и по-известни музиканти да разчитат на огромната фенска маса.
Ами това е доста добре,но благодарение на интернета вече,какво ли не е възможно!?
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Цецо 28.04.2008 22:57:56 отговори + 0 0
Нищо особено... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".