Дейността на "Universum Entertainment" в Пазарджик започва с поредните издънки

19 сеп 2007, 11:30 ч. 366 / 8 11
пред./следв.
Както се и предполагаше в последно време - освен другите насрочени за провеждане в Пазарджик концертни събития на "Universum Entertainment", няма да се състои и шоуто на URIAH HEEP и SURVIVOR, предвидено за 29 септември като част от предизборната кампания на председателя на общинския съвет Тодор Попов. Вместо това, на стадион "Бенковски" ще свирят АХАТ, които така или иначе са на турне и минават от там, заедно с D_2 и шведската денс/поп формация Rednex. Разбира се (а и ние не се съмняваме) - Неди Крос е имал договори и с URIAH HEEP и със SURVIVOR, но - забележете, първите имат шоу на следващия ден в Румъния, а (няма да познаете) - вокалистът им не може да пее в два поредни дни*, докато вторите са отменили изобщо европейското си турне. Тази интересна информация идва от пресконференция на Неди Крос в Пазарджик, проведена тази сутрин.

   Това вече прелива чашата дори и на нашето търпение, които следим отблизо дейността на "Universum Entertainment" още от легендарната им поява във "Фрактура" през октомври 2005 г., когато бе обявен фантомния български "Monsters of Rock". PRO-ROCK.NET спира да отразява псведопромоутърската дейност на Неди Крос, освен ако няма 100-процентова сигурност, че някое от баронмюнхаузенските събития на "Universum" по някакво чудо ще се състои или, за да сме съвсем точни - вече се е състояло.
   Уви, след гръмкия провал на "Monsters of Rock 2006", както и достата на брой други гафове на г-н Крос, не последваха достатъчно адекватни реакции. Една разобличителна статия в бр. 30 на 'Про-Рок' и една пресконференция на водещите български промоутъри, на която бяха заклеймени "Universum Entertainment" и др. провалили се организатори на рок концерти, явно не са достатъчни, за да бъде спряно безобразното обявяване на всевъзможни шоута, които са априори неосъществими. Току виж, след някоя и друга година, разчитайки на късата ни памет и липса на колективно съзнание на българите, г-н Крос обяви нов, може би едномесечен мегафестивал, който да счупи няколко десетки рекорда на "Гинес", два-три световни и пет-шест европейски рекорда...

   * Бърза справка с официалното тур-разписание на URIAH HEEP показва, че през октомври и ноември те имат насрочени концерти за по три и четири последователни дати.
Свързани новини

Няма свързани новини.



Коментари   (11)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Анонимнаа 1.10.2007 12:19:23 отговори + 0 0
Uriah Heep - през април 2008 :]
" Rednex " бяха невероятни , а и " Ахат " бяха добре ... ;]
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

streetcleaner 19.09.2007 23:26:56 отговори + 0 0
шибани боклуци!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Izrod 19.09.2007 20:57:43 отговори + 0 0
Тоя смехотворец трябва да го хванат 4 човека с по един сапун в чорап и да го пръснат от бой.Аз лично съм навитак! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

fan 19.09.2007 20:32:50 отговори + 0 0
това отдавна трябваше да го направите.
Сладващия път сигурно ще кажат , че в гара Бов ще идват АC/DC и ще правят селцето рок столица.Много отадвна спрях да им вярвам...
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ралица 19.09.2007 15:01:16 отговори + 0 0
Хахахахахохохоххехехехе.......да се смея или да плача. Ако бяхме нормална държава този човек щеше да е осъден и да е платил тройно и четворно на феновете за засегнати интереси!!!!И друго си мисля...артистите като Uriah Heep може би също трябва да заведат дело срещу него за уронване на престижа им....чудя се кога ли някой ще го погне Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


охо 19.09.2007 14:48:39 отговори + 0 0
"Анонимен - 2007-09-19 13:44:35-...Про-рок, направете специална хумористична секция озаглавена Универсум Ентертейнмънт...или Закачките на бате Неди...хахаха " Хаха дааа тва е жестока идея))) Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 19.09.2007 14:04:04 отговори + 0 0
Голяма мизерия начиии!!! Толкова са радвах че ще ги чуя видя на живо (Uriah Heep) Тва е гавра с феновете!!!
Българската простотия е безгранична.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 19.09.2007 13:44:35 отговори + 0 0
Stormcrow, не си разбрал, става дума за рок столица на света с 4 огромни звукозаписни студия, където ще работят световно известни продуценти, издателска къща, снимачно студио, огромна зала със съраунд звук, побираща 100000 човека...послучай откриването участие са заявили Пинк Флойд, Ролинг Стоунс, Мадона, Шер, Металика, AC/DC...

...Про-рок, направете специална хумористична секция озаглавена Универсум Ентертейнмънт...или Закачките на бате Неди...хахаха
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Stormcrow 19.09.2007 13:35:18 отговори + 0 0
Щял да прави Пазарджик рок-столицата на Източна Европа - ебати смеха Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

хм 19.09.2007 12:37:00 отговори + 0 0
А Rednex знаят ли? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Анонимен 19.09.2007 12:34:02 отговори + 0 0
иии що спирате да отразявате, няма на какво да се смеем Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".