Подробности за сборния албум на THRESHOLD

19 сеп 2007, 10:42 ч. 236 / 6 3
пред./следв.
Както вече ви съобщихме тук през ноември англичаните THRESHOLD ще издадат първия си сборен албум, който ще включва над 140 минути музика от всичките им студийни албуми плюс три неиздавани сингъл версии. Подборът на песните е направен заедно с лейбъла. Артуъркът е дело на Thomas Ewerhard, работил и по предишни обложки на бандата. Към дисковете ще има и бууклет от 24 страници, който ще включва биография на групата, написана от Trevor Raggatt.


Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Timeweaver 19.09.2007 17:25:29 отговори + 0 0
Друг е въпросът кой има нужда от такъв сборен албум. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

po4itatel 19.09.2007 14:53:54 отговори + 0 0
Интелегентни хора правят интелегентна музика! Без думи. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Flame 19.09.2007 13:01:19 отговори + 0 0
Супер! Това трябва да се чуе! тези хора имат невероятен усет.. мен лично много ме радват идеите им! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".