DELAIN разкриха заглавието на новия си албум

6 дек 2011, 17:46 ч. 294 / 9 3
пред./следв.
Холандските симфометъли DELAIN определиха "We Are The Others" за заглавие на предстоящия си нов, трети студиен албум. Дискът ще излезе на пазара през следващата пролет от "Roadrunner Records", продуценти са Jacob Hellner (RAMMSTEIN, APOCALYPTICA) и дуото Fredrik Thomander и Anders Wikstrom (SCORPIONS, BACKYARD BABIES). В края на април и през май групата ще направи и хедлайнинг турне в Западна и Централна Европа.
DELAIN

още за:

Delain


Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Анонимен 7.12.2011 15:23:39 отговори + 0 0
Супер, една от обещаващите банди в жанра. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 7.12.2011 13:47:26 отговори + 0 0
интересно, има сиски ... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

К.Р. 7.12.2011 10:56:14 отговори + 0 0
Успех им пожелавам; ще бъде интересно да видим какво ще сътворят този път, дано е добро като предишните им работи. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".