Коронарна тромбоза е причината за смъртта на китариста на GWAR

6 дек 2011, 17:25 ч. 369 / 9 1
пред./следв.
Около месец след като китаристът на GWAR за последните 10 години Cory Smoot бе намерен мъртъв в тур-буса по време на щатска обиколка на групата, вече е ясна и причината за смъртта му. Тя е тромбоза в коронарната артерия на музиканта. Cory е имал заболяване на коронарната артерия, което е довело до преждевременната му кончина. В момента GWAR довършват турнето си като квартет и ще изберат новия Flattus Maximus на по-късен етап.
Cory Smoot

още за:

Cory SmootGwar


Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Blitz 8.12.2011 02:41:50 отговори + 0 0
Няма да има нов Флатус, пичове, какви са тия неща дето ги пишете? Броки още след нещастието каза, че ще пенсионират характера и повече в ГУОР няма да има Флатус....писнало му от Земята и се прибрал на собствената си планета, това ще е горе-долу историята, за да влезе в канона на ГУОР...

RIP, Cory.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".