Делото на "Warner Music" срещу AVENGED SEVENFOLD продължава

9 мар 2018, 14:01 ч. 995 / 1 1
пред./следв.

   През октомври 2016-а стана известно, че бившият лейбъл на AVENGED SEVENFOLD "Warner Bros. Records" съди групата за неизпълнение на договора помежду им в частта колко издания за компанията трябва да реализира бандата.

   В края на 2015 г. AVENGED SEVENFOLD са уведомили лейбъла, че прекратяват контракта, позовавайки се на Трудовия кодекс на Калифорния, според който личните трудови споразумения са ограничени до седем години.

   "Warner" обаче твърдят, че са понесли загуби, а AVENGED SEVENFOLD издадоха актуалния си албум чрез "Capitol Records". В скорошно интервю вокалистът M. Shadows коментира, че съдебният процес продължава и все още има някои неща, които групата трябва да изчисти, преди да започне работа по следващ албум.

   Ако съдът излезе с решение в полза на музикалната компания, може да се наложи AVENGED SEVENFOLD да платят между 5 и 10 млн. долара, плюс адвокатски хонорари за лейбъла в размер над 1,5 млн. долара.

 



Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Дони Джеймс Рио 9.03.2018 23:43:18 отговори + 5 0
Не съм фен на тези момци, ама дано излезат победители от това дело! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".