DEMENZIA ще свирят с AVRIL IN BLOOD вместо със STRUCTURE OF MIND в неделя

22 окт 2009, 10:19 ч. 278 / 6 4
пред./следв.
"Metal Katehizis" получи следното съобщение:

   Въпреки че концертът, който ще се проведе на 25 октомври в софийския клуб "Fans" беше иницииран от самите STRUCTURE OF MIND, за съжаление лични проблеми няма да позволят на групата да участва в събитието. Въпреки това от лагера на DEMENZIA с радост можем да съобщим, че групата, която ще се включи към събитието е AVRIL IN BLOOD. И двете групи са в отлична форма и настроение и почитателите на по-твърдата музика могат да се готвят за клане.
   DEMENZIA тази седмица се завърнаха от турне в Сърбия, където предстои отново да отидат за още един концерт в Пирот този петък. На родна земя групата има настрочен още един концерт за 11 ноември в клуб "The Bох" заедно с бразилците CLAUSTROFOBIA и турците AFFLICTION.


Коментари   (4)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Obeleff 23.10.2009 11:11:24 отговори + 0 0
Ще има и стари неща от албума Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 22.10.2009 22:50:55 отговори + 0 0
Изненадващо добри са - като за българска група, но на мен повече ми харесват по-старите неща, като тия от Different Seasons. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 22.10.2009 17:47:31 отговори + 0 0
THERE WILL BE BLOOD! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 22.10.2009 10:57:32 отговори + 0 0
охо! на този концерт ще се отиде Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".