Новият сингъл на DEMENZIA е "лирично отклонение"

10 май 2016, 22:58 ч. 689 / 4 2
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

След повече от десет години на българската метъл сцена група Demenzia се почувства достатъчно зряла, за да поднесе на публиката си любовна песен. Новият сингъл се казва „Remember Who We Are“. Текстът е написан от съпругата на вокалиста и е послание към него, а като гост вокалист се включва Вероника Лалева /екс Overgame/.

„Когато написах музиката на бъдещото „Remember Who We Are“, съпругата ми каза, че има готов текст за тази песен и че той е подарък за мен. Когато се стигна до записите на вокалите, аз се оказах в абсурдната ситуация да пея сам на себе си. Тогава ми хрумна идеята да поканим Вероника. Нейният прекрасен тембър пасна идеално, а вокалната линия, която създаде, нямаше нужда от каквито и да било корекции. Буквално записахме лириката за един час. Накрая песента толкова се хареса на групата, че решихме да я пуснем като първи сингъл от предстоящия ни албум“, разказва фронтменът на групата Владимир Бочев.

Премиерата на песента е повод за групата да представи и обложката на предстоящия „Closing In“, който се очаква да излезе през септември. „Remember Who We Are“ е продуцирана, записана и миксирана от Владимир Бочев, а мастеринг инженер е американецът Bryan David, двукратно номиниран за Грами. Дали лиричното отклонение на Demenzia ще приключи с „Remember Who We Are“, изчакайте да чуете целия албум в началото на есента.

 

 

още за:

Demenzia


Коментари   (2)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Тлъст 13.05.2016 16:20:14 отговори + 0 0
По принцип групата ми е симпатична, но това "лирично отклонение" не е в моята посока, а и ми се струва доста постно. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Грибоедов 11.05.2016 07:40:47 отговори + 2 0
Великолепна песен! Чакам албума. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".