Depeche-Mode.org празнуват 6-и рожден ден с германците SEABOUND

6 юли 2012, 09:10 ч. 129 / 3 0
пред./следв.
Германското електро-поп дуо SEABOUND пристига в България на 28 юли за концерт в рамките на шестия годишен събор на Depeche-Mode.org, организиран с помощта на "Tuborg". Домакин на събитието е Център за сценични изкуства "Stage 51" в Пловдив.

   Гостуването на SEABOUND е в подкрепа на предстоящия шести, пореден в кариерата им албум, а Пловдив е една от дестинациите на групата в Европа това лято. Турнето включва дати в градове като Берлин, Кьолн, Лондон и Москва. От създаването си през 1995 г. до момента SEABOUND имат в биографията си пет албума, мини и концертни издания, участия в странични проекти и компилации. Девизът на групата гласи, че музиката им ще ви отведе на "пътешествие в съзнанието ви", като това е в пълна сила за концертните им изпълнения. Вокалистът Frank Spinath участва и в проектите EDGE OF DAWN и GHOST & WRITER. Любопитен факт е, че в живота извън сцената, той е професор по психология в Университета Саарланд в Саарбрюкен.

   Преди концерта ще бъде представен специално подготвен от DJ Shunt мултимедиен сет, представящ хармоничен поглед назад към корените на американската клубна сцена от 80-те съчетаващ класически синтпоп и ню уейв, с 12 инчови версии на фундаментални EBM песни.

   След изявата на SEABOUND, вечерта продължава с музиката на DEPECHE MODE, подбрана от добре познатите DJ julianep и DJ Тhe Fein.

   Билети за концерта могат да бъдат закупени от Еventim.bg и партньорската мрежа на цена от 15 лв. в предварителна продажба и 20 лв. в деня на концерта. Билетите за концерта ще важат и за партито след това. За тези, които желаят да посетят само партито без изпълнението на SEABOUND ще има вход от 5 лв. на вратите на "Stage 51" след 24 часа.


Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".