DER HUNDS са победителите в конкурса за непопулярна българска група на "Elevation"

17 май 2011, 10:08 ч. 1193 / 18 9
пред./следв.
Конкурсът за непопулярна група на "Radio Cafe Team" и "Loop Elevation" приключи. Снощи при отворени врата и пред погледите на всички гости на "Radio Cafe", членовете на ОСТАВА, SEPUKO 6, ODD CREW, MONYX и TRI O FIVE дадоха своите гласове в подкрепа на финалистите, достигнали до финалната фаза на конкурса. Три от групите събраха най - много гласове, като битката се води между MACROPHONE, DER HUNDS и SOUTHWICK. В крайна сметка най-твърдата от десетте групи - DER HUNDS спечели симпатиите на повече от половината музиканти и безапелационно събра най-много гласове от музикантският вот. Така алтернативната група получи шанс да представи своя авторска музика на една сцена със звезди като JAMIROQUAI, 30 SECOND TO MARS, CYPRESS HILL, HURTS, DOG EAT DOG и др.


Коментари   (9)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Анонимен 18.05.2011 10:57:35 отговори + 0 0
Анонимен - 2011-05-18 03:25:24
Не искам да хейтя, но не мога да разбера на какво се дължи популярността на някои български групи, които звучат 1:1 с разни световноизвестни групи и копират стила им дословно, недопринасяйки с нищо ново. Сещам се за поне три такива "звезди" на българската сцена. Да не говорим, че истински стойностната музика ще си остане в дълбокия ъндърграунд (за мое щастие). А, да, и алтърнатива да го ****, истината е в екстремната метълия.

мне, истината е във виното
честно казано, ако допуснем, че си прав за "приноса към световната музика" и трябва да избирам между група със собствена музика, правеща и страхотни кавъри, и група със само авторска, но посредствена музика, например Der Hunds vs. Конкурееен, пак избирам Der Hunds. Само че, и сам се сещаш, че, за да се появи световно значима музика, трябва да има и силна сцена, откъдето да се роди. Т.е. нещо, което ние го нямаме.
и последно, ако под "екстремна метълия" имаш предвид хилядата и един клонинга на Cannibal Corpse и Burzum/Mayhem у нас,...дай да се върнем на виното
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 18.05.2011 03:25:24 отговори + 0 0
Не искам да хейтя, но не мога да разбера на какво се дължи популярността на някои български групи, които звучат 1:1 с разни световноизвестни групи и копират стила им дословно, недопринасяйки с нищо ново. Сещам се за поне три такива "звезди" на българската сцена. Да не говорим, че истински стойностната музика ще си остане в дълбокия ъндърграунд (за мое щастие). А, да, и алтърнатива да го ****, истината е в екстремната метълия. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Орлин 17.05.2011 22:35:58 отговори + 0 0
Най-после да се чуе по-сериозно за тази невероятна българска банда!!! Уникално як глас, перфектни инструменталисти, много як дебютен албум, а на живо къртят све!!! Успех, пичове! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Кретенгъл 17.05.2011 15:55:50 отговори + 0 0
Приличат на ********, обаче свирят яко. Успех@ Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен1 17.05.2011 14:31:01 отговори + 0 0
Браво, заслужават си по-голяма сцена, защото свирят перфектно на живо. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Анонимен 17.05.2011 11:54:46 отговори + 0 0
Браво......най-накрая нещо смислено...евала, че се направи такъв конкурс....евала и на хората, които са гласували......Der Hunds къртят....и се чудя защо досега никой не ги е канил по фестове...... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

distortion 17.05.2011 11:41:32 отговори + 0 0
радвам се за Der Hunds, прекрасна възможност да свирят пред още по-широка публика! няма такова гърло като Боби (всъщност, има - Chris Cornell на младини). успех! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 17.05.2011 10:58:03 отговори + 0 0
Много ми е интересно по какъв критерии се определя кой да бъде жури и кой да бъде оценяван?!?
Веднага давам пример - аз за групи като MONYX и TRI O FIVE - никога не съм чувал, а много добре знам че съществува група DER HUNDS.Да, обаче някой е решил, че първите са повече от вторите.

п.с. - това е абсолютно субективен пост, защото и идея си нямам коя група какво свири, просто коментирам имената им.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Stat1c 17.05.2011 10:38:29 отговори + 0 0
Много ясно! Боби Косатката и останалите от бандата са машинки! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".