Десет души ще присъстват на мийт енд грийт със SIMPLE MINDS в София

2 дек 2009, 11:15 ч. 236 / 6 0
пред./следв.
"Metal Katehizis" получи следното съобщение:

   Най-успешната шотландска банда SIMPLE MINDS идва за концерт у нас на 14 декември в зала 1 на НДК. Така чаканото шоу на романтичните шотландци, част от тяхното "Graffiti Soul" турне, е по покана на "Болкън Ентъртейнмънт" и Марсел Аврам със съдействието на "Solo Agency". В деня на концерта си легендарните SIMPLE MINDS ще станат ексклузивни гости в пилотния брой на новата ТВ програма на Нова телевизия – "Шоуто на Иван и Андрей". Минути преди да се качат на сцената в зала 1 на НДК, Джим Кер и компания ще се срещнат и с десет от своите български фенове. Късметлиите ще могат да се здрависат и снимат с идолите си.
   Рокаджиите са поискали от организаторите на шоуто им в София в гримьорните на всички членове на бандата температурата да е точно 20 градуса. Те ще трябва да са оборудвани още с меки дивани, закачалки, огледало в цял ръст, хладилник и кутия за лед. Всички напитки за групарите ще трябва да са ледено студени. Джим Кер и компания искат хавлии с тъмен цвят на сцената, голяма гардеробиерна зад сцената, отделно от гримьорните си. Знаете, те са едни от най-елегантните фигури в рока. В началото на 80-те заедно с Дейвид Боуи и ROXY MUSIC те вкарват костюма и изискания вид в рока в контраст на пънк рок визията.
   В менюто за деня организаторите на концерта ще трябва да се погрижат да има вегетарианска супа, прясна паста, плата със сирена и салати. А 30 минути преди саундчека бандата ще има осигурени прясно изцедени портокалов сок, сок от боровинки, маркова минерална вода, изобилие от пресни боровинки, малини и къпини, безсолни ядки – кашу и лешници, манго и авокадо, чай, сервиран в порцелан, както и леки вегетариански сандвичи и натурално кисело мляко.
   По-късно на сцената българската публика ще има шанса да гледа на живо една от най-интересните и влиятелни банди в рока, предвождани от един от най-уникалните вокали в историята на музиката въобще – Джим Кер. Те ще забият близо двучасов сет, в който ще прозвучат както съвсем новите им парчета, така и всички незабравими класики като "Don't You (Forget About Me)", "Belfast Child" и "Alive and Kicking"!


Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".