DESTRUCTION, CIRCLE II CIRCLE, кадри от феста в Ловеч във "Фрактура.Arch"

6 юни 2009, 16:15 ч. 353 / 9 3
пред./следв.
Дойде време за следващия по-сериозен ъпдейт на секция "Видео" на нашия сайт. Както знаете, в нея се попълват периодично материали от тв-предаването "Фрактура", които Васко Катинчаров и екипът му заснемат на родна земя. Следвайки тази връзка, може да гледате интервюта и концертни записи на: DESTRUCTION, BONFIRE, KINGDOM COME, DOKKEN и CIRCLE II CIRCLE.
   Очаквайте скоро и кадри от концерта на GUANO APES. Това ще бъде и акцентът на утревечершното издание на "Фрактура", което ще се излъчи, както обикновено, от 22:00 ч. по телевизия "ММ" (подробности). След повторението в сряда цели три (!!!) парчета, изпълнени на живо в София ще бъдат достъпни и на KATEHIZIS.COM. А сега: ...

BONFIRE - "Under Blue Skies"!


Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Авитохол 16.06.2009 10:13:10 отговори + 0 0
Благодарности за песента от концерта на Съркъл и за интервюто със Зак! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

павката 12.06.2009 16:40:24 отговори + 0 0
Бонфайър направиха невероятно шоу! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 10.06.2009 18:47:59 отговори + 0 0
супер една от любими те ми банд е Bonfire
браво евара на сайта супер сте
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".