DESTRUCTION ще издадат дигитален лайв албум през май

17 апр 2020, 19:28 ч. 565 / 7 0
пред./следв.

   Германските траш метъл ветерани DESTRUCTION обявиха, че ще използват почивката от концертна дейност заради пандемията от коронавируса, за да зарадват феновете си ново лайв издание.

   То ще се казва "Born to Thrash - Live in Germany" и ще излезе дигитално на 8 май. Материалът е заснет на през 2019 г. по време на паметното изпълнение на групата на фестивала "Party.San Open Air", който се проведе през август в родината на музикантите.

   В други новини, DESTRUCTION стартираха интерактивна онлайн карта, на която почитателите на групата могат да отбележат къде за първи път са я гледали на живо. Картата се намира на този адрес.

 

schmier

още за:

Destruction


Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".