Детайли за албума с кавъри на SAXON, вижте видеото "Paint It Black"

11 дек 2020, 17:19 ч. 712 / 7 0
пред./следв.

   Както ви съобщихме, британските NWOBHM легенди SAXON ще издадат албум с кавъри, който ще носи заглавието "Inspirations" и ще включва песни, които са били вдъхновение за групата през годините.

   Вече са ясни пълните подробности за диска. Той ще излезе на 11 март чрез "Silver Lining Music" и ще включва 11 парчета, сред които преработки на клакиси на THE ROLLING STONES, LED ZEPPELIN, THE BEATLES, AC/DC, MOTORHEAD, BLACK SABBATH, DEEP PURPLE и др. По-долу ще намерите траклиста, обложката, както и официален видеоклип към кавъра на Mick Jagger и компания "Paint It Black":

01. Paint It Black
02. Immigrant Song
03. Paperback Writer
04. Evil Woman
05. Stone Free
06. Bomber
07. Speed King
08. The Rocker
09. Hold The Line
10. Problem Child
11. See My Friends

 

 

biff byford

biff byford

още за:

Saxon


Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".