ASPHYX представят лирик-видеото "Knights Templar Stand"

11 дек 2020, 17:09 ч. 514 / 5 1
пред./следв.

   Нидерландските дет метъл ветерани ASPHYX ще издадат новия си, десети студиен албум, на 22 януари. Дискът е озаглавен "Necroceros" и ще се разпространява на музикалния пазар чрез "Century Media Records.

   Творбата е миксирана и мастерирана от Sebastien "Seeb" Levermann (ORDEN OGAN) в "Greenman Studios". По-долу ще намерите списъка с песни и официалното лирик-видео към парчето "Knights Templar Stand":

01. The Sole Cure is Death
02. Molten Black Earth
03. Mount Skull
04. Knights Templar Stand
05. Three Years of Famine
06. Botox Implosion
07. In Blazing Oceans
08. The Nameless Elite
09. Yield or Die
10. Necroceros

 

 

asphyx

още за:

Asphyx


Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


фен 12.12.2020 13:18:06 отговори + 0 0
И тук се наблюдава една от запазените марки на Asphyx -редуване на бавни и бързи партии. Супер песен. И пак в БГ! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".