Детайли за новия албум на LEAVES' EYES "The Last Viking"

22 юли 2020, 18:10 ч. 803 / 2 2
пред./следв.

   Германската симфо/готик/фолк метъл банда LEAVES' EYES ще издаде новия си студиен албум, озаглавен "The Last Viking", на 23 октомври чрез "AFM Records".

   Както показва заглавието на творбата, тя ще бъде базирана на скандинавските саги и по-точно - за периода към края на властването на викингите в северните морета и земите около тях и за норвежкия владетел Харалд III, който е сочен за "последния викингски крал". През 1066 година е последната голяма битка (при Стамфорд Бридж) между скандинавски сили и английска войска. В нея загива Харалд III и тя се сочи като край на викингската епоха. А лимитираната версия на албума ще бъде ограничена до точно 1066 копия.

   По-долу ще намерите списъка с песни и обложката, създадена от Stefan Heilemann (LINDEMANN, EPICA, KAMELOT). Продуцент е лидерът на групата Alexander Krull. Траклист:

01. Death Of A King
02. Chain Of The Golden Horn
03. Dark Love Empress
04. Serpents And Dragons
05. Black Butterfly (feat. Clémentine Delauney)*
06. War Of Kings
07. For Victory
08. Two Kings One Realm
09. Flames In The Sky
10. Serkland*
11. Varangians
12. Night Of The Ravens*
13. The Last Viking
14. Break Into The Sky Of Aeon

*Album Versions

 

още за:

Leaves' Eyes


Коментари   (2)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Loki 22.07.2020 21:50:56 отговори + 7 0
В битката при Стамфорд Бридж побеждават англичаните, а не норвежците, поправете се. В тази битка загива и Харалд Хардрада. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

WeRock.bg 22.07.2020 22:02:22 + 3 2
Да, благодарим Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".