Вижте новото видео на DANIEL ELISEEV PROJECT "Hidden Voices"

22 юли 2020, 16:02 ч. 777 / 6 0
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

Daniel Eliseev Project с нов клип от албума "Night Shadow"

"Hidden Voices" е новият сингъл от дебютния албум на групата, чиято музика е едновременно разнообразен, но и изненадващо хармоничен микс между класически и модерен прогресив рок, алтернативен саунд и хард рок с бароков и акустичен привкус.

"От една страна песента Hidden Voices е инспирирана от лични преживявания, свързани с натрапчивото усещане за изменчивостта на съдбата и някакъв тип родова предопределеност, свързана с предците ни. От друга страна, тя се явява мой личен трибют към две от любимите ми банди – Gentle Giant и Yes. В чисто музикален план, парчето е истински експеримент за мен, защото моят основен инструмент - китарата е едва загатната в нея", казва лидерът на D.E.P Даниел Елисеев, който е автор на музиката, аранжимента и видеоклипа към Hidden Voices. Видеото към парчето е доста абстрактно и се стреми да пресъздаде визуално скритите дълбоко процеси, които движат човешкото съществуване, и понякога ни карат да тръгнем по непознати и трудно разбираеми за нас хората пътища."

[Вижте клипа по-долу]

В реализацията на песента участват Константин Джамбазов (соло и бекинг вокали), Георги Варамезов (барабани) и Даниел Елисеев (синтезатори, бас китара, програминг, бекинг вокали, китара). Албумът "Night Shadow" влезе в първата десетка на Heavy Prog Albums Chart и в престижния Top 100 на сайта Progarchives (progarchives.com) и може да бъде чут на https://danieleliseevproject.bandcamp.com/album/night-shadow

 

 



Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".