Детайли за новия албум на THE 69 EYES "Death of Darkness"

10 фев 2023, 17:21 ч. 305 / 9 0
пред./следв.

   Финландската готик рок/метъл банда THE 69 EYES определи "Death of Darkness" за заглавие на новия си студиен албум, който ще излезе на 21 април чрез "Atomic Fire Records". Творбата ще се предлага на CD, различни видове винил и дигитално.

   Материалът е продуциран от Erno Laitinen. Миксирането е поверено на Miles Walker, а мастерирането - на Tom Baker. Досега излязоха четири сингъла от диска, които може да чуете чрез връзките в траклиста. По-долу може да видите списъка с песни и обложката, създадена от Adrian Baxter (PARADISE LOST, THE HALO EFFECT, MAYHEM, SCHAMMASCH):

01. Death Of Darkness
02. Drive
03. Gotta Rock
04. This Murder Takes Two (feat. Kat Von D)
05. California
06. Call Me Snake
07. Dying In The Night
08. Something Real
09. Sundown
10. Outlaws

 

the 69 eyes 2023 - death of darkness

още за:

The 69 Eyes


Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".