MUDDY представят нов албум и EP в София на 2 март

10 фев 2023, 16:45 ч. 815 / 6 1
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

Ще чуем “Emerald Hummingbirds in Turquoise Sassafras 2.0933333334” и “Chestnut God EP” на 2 март в Koncept Space

Нов албум на MUDDY! За 3 години 3 пъти Георги Хранов ни залива с музикалните талази, извиращи от подсъзнанието му. Този път албумът не е само един, а е в компанията на ЕР. Двете издания – третият албум на MUDDY “Emerald Hummingbirds in Turquoise Sassafras 2.0933333334” и малкото му братче “Chestnut God EP” ще бъдат засилени на 2 март през мощната система Void Acoustics в Koncept Space. А Гого обещава и изненади.

Пандемията се отрази на всички ни. За Георги Хранов и неговите MUDDY обаче цялото това обръщане на пластовете на битието беше и лично, и творческо пътуване и преоткриване. Музиката, която записа с величествен брой специални гости и изключителни музиканти, отдавна е скъсала със стилови ограничения и елементарни рамки. Пътешествие я нарича самият Гого и точно на такова ни кани на 2 март, за да чуем заедно двете последни музикални приключения, върху които работи през цялата изминала година.

Концептуалната вечер ще бъде в Koncept Space, където ще се гмурнем едновременно в мрака на залата и дълбините на музиката. А освен двата нови MUDDY записа, Георги е подготвил и плейлист от песни и артисти, които са му компас в последните години. И една специална изненада.

На 2 март вратите на Koncept Space (бул. Никола Вапцаров 6, под Mr. Pizza) ще отворят в 19:00, а “Emerald Hummingbirds in Turquoise Sassafras 2.0933333334” и “Chestnut God EP” ще чуем около час по-късно. Входът е свободен, съзнанията също.

 

muddy

Свързани новини

Няма свързани новини.



Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Йоанко Кузел 10.02.2023 20:20:41 отговори + 5 2
Много интересно еволюират. Хубаво е, че има и такава група у нас. Че на всичко отгоре и много читава! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".