Детайли за предстоящия албум на IMPERIA

26 сеп 2015, 19:08 ч. 579 / 5 0
пред./следв.

   Холандско-норвежката готик метъл банда IMPERIA, в която участва певицата Helena Iren Michaelsen (първа вокалистка на преименувалата се по-късно на EPICA група SAHARA DUST), ще издаде новия си студиен албум на 20 ноември, а не на 23 октомври, както бе обявено по-рано. Заглавието на творбата е "Tears Of Silence", продуцирането и миксирането са дело на Christian Moos (EVERON, DELAIN, LEAH). Отговорен за оркестрациите е Oliver Philipps (EVERON), а мастерирането е поверено на Jacob Hansen (VOLBEAT, DESTRUCTION, PRETTY MAIDS). Ето списъка с песни, по-долу можете да видите и обложката, създадена от Jan Yrlund (KORPIKLAANI, IMPALED NAZARENE, MANOWAR, SIRENIA).

01. Silence Is My Friend
02. Crossroads
03. Broken (When the Silence Cries)
04. Away
05. Friheten Vil Seire
06. My Screaming Heart
07. Motherlove
08. The Vikingsong
09. Spirit Chase (Keep Fighting)
10. Innocent Child
11. Wings Of Hope

Digipak Bonus:
12.We'll Be Free
13. Broken Hearts

 

още за:

Imperia


Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".