Roger Waters работи върху сценична постановка по "The Wall"

26 сеп 2015, 15:13 ч. 740 / 1 4
пред./следв.

   Roger Waters е потвърдил, че подготвя сценична адаптация по класическия албум на PINK FLOYD "The Wall". Между 2010 и 2013 г. легендарният музикант обиколи света с грандиозно турне, представящо творбата, което мина и през България, а от 29 септември по кината в различни държави тръгва и лайв филмът "The Wall". Сага Waters работи по евентуална сценична постановка на епохалния албум, заедно с Billy Elliot - един от сценаристите на турнето.

 

The Wall Live



Коментари   (4)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Феята на Смъртта. 29.09.2015 22:16:18 отговори + 0 0
Е, това вече наистина е прекалено! От Уотърс, откак се е отлил от Флойд, слушам само едно и също- Стената. Ами, само да кажа, че да- той там е композитор на повечето песни, но не е на всичките от тях музикален!!!!!! Най- емблематичната песен от албума Comfortably Numb е по текст на Уотърс, ноооо.....музиката е на Гилмор. Да- Гилмор Великият!!!!! И, ако Флойд оставят Уотърс да си присвоява Стената едва ли не, то това е само защото....Флойд са англичани- широкоскроени и възпитани хора с обноски. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Malloy 27.09.2015 22:07:34 отговори + 4 3
Едно си баба знае, едно си бае. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

злобчо 26.09.2015 18:15:09 отговори + 5 8
Тоя вече се осра с този негов "Дъ Уол"...Цял живот само тва...писна ни!... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Sad but true 27.09.2015 19:00:27 + 5 2
Тая стена цел живот ше го рани,брат... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".