Деца до 10 г. - безплатно на концерта на Roger Waters "The Wall"

11 юли 2013, 11:21 ч. 526 / 9 11
пред./следв.
Получихме следното съобщение:

   Когато през 1979 г. Роджър Уотърс създава „The Wall”, един от най-популярните и обичани албуми за всички времена, той се опитва да се пребори със собствените си проблеми. Сред тях са грешните му решения досега, провалените му бракове и неизменният страх от учителите, докато е дете. Тези автобиографични мотиви остават на заден план в грандиозното шоу The Wall. Посланието и интересите на Уотърс вече са много по-глобални и в спектакъла става дума за съпричастността му с хората по света, особено с тези, които живеят в конфликтни територии.

   Интересът към The Wall, който вече няколко години шества по големи и открити стадиони, е още по-голям. Няма по-мащабна продукция за последните години, за което свидетелстват многото награди и желането на феновете да го гледат отново и отново. Досега са се състояли 192 концерта пред 3,3 милиона души в 28 държави, а продадените билети са на стойност 380 милиона долара. След консултация с мениджмънта на шоуто специално за феновете у нас София Мюзик Ентерпрайсис предлага още една уникална възможност.

   Досега на концертите, организирани от София Мюзик Ентерпрайсис, се допускаха безплатно деца до 7 години и до 120 см. Специално за The Wall деца до 10-годишна възраст ще влизат безплатно. Те обаче трябва да са с придружител, който задължително да носи със себе си декларация в съответствие с разпоредбите на Наредбата за специализирана закрила на деца на обществени места. Декларациите са достъпни на сайта на www.ticketpro.bg в секцията за концерта. Децата, навършили 10 години и тези до 18 години ще влизат с билет, но също с придружител, попълнил декларация.

   Както вече стана ясно, 15 български деца ще се качат на сцената, заедно с Роджър Уотърс. Те ще изпълнят с него класиката “Another Brick in the Wall”. Децата са вече избрани и наскоро започнаха репетиции за концерта. Освен че ще имат уникалната възможност да се качат на огромната сцена, каквато за първи път ще се строи на стадион у нас, те ще могат да се снимат с рок величието и ще получат автографи от него.

   The Wall е едно грандиозно шоу с участието на актьори, музиканти, огромни марионетки и уникални ефекти. Също толкова драматичен е и албумът “The Wall”, както и култовият филм на Алън Паркър от 1982 г. “Пинк Флойд – Стената”, представящ рок-звезда, която все повече се изолира от света чрез тухлите, с които изгражда „стената” около себе си. У нас пък издателство „Изток-Запад“ ще пусне луксозно издание на “Създаването на Pink Floyd – The Wall”. Книгата проследява с вещина откъм факти и подробности, но и с невероятна селекция от илюстративен материал работата по филма на Алън Паркър, а предговорът в нея е написан от Роджър Уотърс.

   Билетите за рок спектакъла The Wall са на цени от 65 до 180 лв. Все още се намират и органичени бройки билети по 30 лв, които могат да бъдат закупени от всички каси на Тикетпро в страната и на www.ticketpro.bg
roger waters, the wall tour sofia


Коментари   (11)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Анонимен 12.07.2013 19:25:15 отговори + 0 0
"Еми, сори, ама не ги виждам тия 50-70 % по-скъпи билети у нас..."

Не ги виждаш, защото напълно умишлено не споменаваш за цените в Белград и Загреб, а те са между 30 и 50 процента по-ниски от нашите (за различните категории).
Само да ти спомена, че билетите за пред сцената в Белград струват точно 94,53 лева (по курс от днес), а същата категория в София е с цена 140 лева. Ти си смятай процентите.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Pennywise 12.07.2013 12:44:26 отговори + 0 0
За сравнение - цени от региона за същото шоу:
Румъния - между 135 леи и 950 (приблизително от 60 до 420 лева), Турция - между 150 лири и 770 лири (приблизително от 115 до 600 лева)
Еми, сори, ама не ги виждам тия 50-70 % по-скъпи билети у нас...
Пак повтарям - не защитавам СМЕ или когото и да било друг, ама поне да си говорим с факти... а иначе явно не си активен в БГ концертен живот, щом си написал първото си изречение ;-)
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 12.07.2013 12:25:28 отговори + 0 0
То пък остава и събития да се провалят по вина на промоутъра. Това е все едно търговец да ти продава развалена стока. Няма да издържи и месец на пазара. Въпросът е, че големите бг промоутъри спекулират с цените на билетите. Понякога тук са с по 50-70% по-скъпи от цените в целия регион, което е абсолютно нереалистично, особено с оглед на факта, че говорим за държавата с най-нисък стандарт в Европа. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Pennywise 12.07.2013 12:11:24 отговори + 0 0
Еми, може би, ако продадеш билетите за децата и ги заведеш безплатно, няма да си толкова зле настроен... ))
Сега сериозно - СМЕ и мен не ме радват, че тотално зарязаха метъла, но събития рядко им се провалят по тяхна вина... а в случая това за децата си е жест, така че не виждам от какво може някой да се дразни...
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 12.07.2013 10:54:10 отговори + 0 0
@Painkiller

Хубава е за теб, защото нямаш деца на 8-9-10 години, на което вече си купил билети по 100-150 лв., за да ги заведеш на концерт.

Никога повече билети предварително за събития, организирани от СМЕ и БЕК.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Painkiller 12.07.2013 09:16:14 отговори + 0 0
Една много хубава новина, "осрана" от компетентните коментиращи, както винаги!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 11.07.2013 19:35:58 отговори + 0 0
абе я се гръмни
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 11.07.2013 13:54:55 отговори + 0 0
Дори и най-големите идиоти вече трябва да са разбрали, че за събитията на СМЕ и БЕК билети НИКОГА не трябва да се купуват предварително. НИКОГА!
Пълен бойкот на тези шмекери.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

СМЕшници 11.07.2013 13:33:48 отговори + 0 0
Честито на родителите, които вече са купили на децата си билети за по 120-180 лева.

Браво, СМЕ, "страхотни" сте, както винаги!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Лудия шапкар 11.07.2013 12:47:26 отговори + 0 0
И ще продължават да се намират - не знам колко мозък трябва да имаш, за да се забиеш да гледаш от невъзможен ъгъл. За безплатните билети за децата - браво! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Анонимен 11.07.2013 12:20:16 отговори + 0 0
Добре де тези хора н еразбраха ли, че колкото и да рекламират и пускат ПР съобщения количеството хора желаещи да посетат мероприятието е ограничен на 15-20 хил макс. .... След като все още се намират ограничени бройки по 30 лв. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".