Devon Graves с първи концерт в България на 7 октомври

27 юли 2023, 11:15 ч. 1369 / 13 6
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

Devon Graves - вокалистът на великите Psychotic Waltz и на енигматичните Deadsoul Tribe с първи солов, акустичен концерт у нас

Devon Graves е певец, автор на песни и фронтмен на култовите дарк-прог групи Psychotic Waltz и Deadsoul Tribe. Присъединява се към Psychotic Waltz като Buddy Lackey през 1986 г. и издава 4 албума в периода 1990-1997 г., обикаля Европа с групата и изгражда общност от доживотни последователи и предани фенове. Psychotic Waltz се разпадат през 1997 г., през 1999 г. той променя името си на Devon Graves и сформира група, базирана на последвалата му солова кариера, като нарича проекта Deadsoul Tribe. Devon издава пет албума, записани в домашното му студио, където свири на всички инструменти с изключение на барабаните, чиято задача поема невероятният Adel Moustafa. През 2011 г. Psychotic Waltz се събират отново за няколко турнета и концерти, а през 2020 г. най-накрая издават петия си студиен албум. “The God-Shaped Void” е най-успешното издание в кариерата на групата, което попадa в Топ 10 на класациите за продажби в няколко държави в Европа, включително Германия, Австрия и Швейцария. Турнето, което щеше да последва, е отменено по причини, за които всички знаем... Групата никога повече няма да направи турне, след като китаристът и член-основател се оттегли за неопределено време поради здравословни проблеми. В следствие Devon отново сформира Deadsoul Tribe за нов албум и ново бъдеще. В момента той пише нови песни, а също така обикаля на концерти като солов изпълнител с акустична китара и вокали, изпълнявайки песни от двете групи в акустично адаптирани версии, които ви ще спрат дъха. В концертния му микс с вкус са вмъкнати и няколко класически рок кавъра, както и нещо от соловия му албум – „The Strange Mind of Buddy Lackey“. Тези концерти са много по-интимни и лични, отколкото онези с цяла група. Това е нещо много специално, което не искате да пропуснете.

видео: https://www.youtube.com/watch?v=UzOBN804Grs

Концертът ще е на 7-ми октомври в клуб Live & Loud (София, ул. Позитано №8).

Билети на цена 35 лв. можете да закупите в офис мрежата на EasyPay и от epaygo.bg: https://epaygo.bg/2470758240

В деня на събитието, ако има останали билети, ще се продават само на входа на клуба на цена, която ще бъде обявена допълнително.

Очаквайте още информация и следете подробностите във Фейсбук събитието на страницата на клуб Live & Loud: https://www.facebook.com/events/605575151690908

 

devon graves poster



Коментари   (6)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Охо 27.07.2023 12:55:22 отговори + 5 0
Невероятна новина! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Любо 27.07.2023 12:16:51 отговори + 5 1
За събитието - супер яко!
За Werock - уф, ясно ми е що се прави, ама въпреки това - супер е досадна тая политика да не можеш да копираш текст от статиите/заглавията. Искам да си копна линка на Facebook събитието, ама нъцки. Не, че не мога сам да си го намеря, ама е досадно.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

WeRock.bg 27.07.2023 12:33:39 + 10 2
Активен линк на сайта е равнозначен на реклама. Рекламата не се дава даром, но не е и непременно срещу заплащане.
Всеки организатор може да получи активен линк, ако поиска, и изпълни условията ни.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

NeVs 27.07.2023 16:01:48 + 3 2
Интереса клати феса! Дето викат. Няма да имаш линк към музикално събитие, но малко по-долу може споконо да кликнеш на банера на RasikiGas.com Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

WeRock.bg 27.07.2023 16:23:33 + 2 1
С други думи, ако това беше например спортен сайт - няма да има линк към спортно събитие, на което сайтът не е партньор или за което не е платена реклама.
Но ще има линк на банер например за доставка на суши, за който се плаща. И?
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Пешо 27.07.2023 17:45:51 + 0 0
Любо, ако си с мак можеш да копираш текста свободно, предполагам че скоро ще има такава опция и на другите операционни системи. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".