Devon Graves потвърждава края на DEADSOUL TRIBE, отхвърля възможността за реюниън на PSYCHOTIC WALTZ

2 ное 2009, 15:24 ч. 309 / 8 5
пред./следв.
Преди точно един месец първи (и като че ли - единствени (?!?)) ви съобщихме за разпадането на DEADSOUL TRIBE. Сега бившият лидер на групата Devon Graves потвърждава, че тя вече не съществува в интервю за Rocking.gr. Музикантът обещава феновете да не се разочароват от новия му суперпроект - THE SHADOW THEORY. Ето останалите участници в него: Krisstofer Gildenlow (екс-PAIN OF SALVATION), Mike Terrana (екс-RAGE, Tarja Turunen, MASTERPLAN, Yngwie Malmsteen и др.), Arne Schuppner - китари, Demi Scott - клавишни. За повече подробности - www.myspace.com/theshadowtheoryofficial.
   По отношение евентуален реюниън на PSYCHOTIC WALTZ Devon Graves смята, че ако това се случи, би било равно на чудо. Той самият има желание за събиране на култовата група, но не среща такова от останалите участници в нея. "Предлагаха ни 20 000 евро за един концерт. И като това не ни убеди, не знам какво ще успее", споделя харизматичният фронтмен.


Коментари   (5)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Анонимен 2.11.2009 17:58:29 отговори + 0 0
Да. Те имат и доста приятели добавени в него, но предполагам проектът е замислен отдавна, просто са чакали да настане време да си го...(щях да кажа една поговорка) да наближи излизането на дебюта. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 2.11.2009 17:40:46 отговори + 0 0
Хм,а защо тоя Майспейс профил на тая така наречена група датира отпреди година?????????? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 2.11.2009 17:39:24 отговори + 0 0
Mike,къде без него...В хладилника имам една консерва риба тон,страх ме е да я отворя,щото може от нея да излезе Terrana... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 2.11.2009 17:30:46 отговори + 0 0
И аз така мисля!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

mdenchev 2.11.2009 15:42:28 отговори + 0 0
При наличието на такива музиканти в новия проект няма причина да се разочароваме Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".