Дез Маринков за прогресив сцената в интервю с "PartyTr1p Br0s" и "Фрактура"

24 сеп 2018, 13:02 ч. 988 / 6 5
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

Миналата неделя Фрактура, PartyTr1p Br0s и DarkWhite-vision ви срещнаха с Дез Маринков. За да разберете повече, гледайте пълната версия на интервюто [по-долу].

Целта на съвместната инициатива на Фрактура и PartyTr1p Br0s е да запознае публиката с изпълнителите, които творят на българската алтернативна и рок сцена. Акцентът в интервютата е върху личността, светогледа и размислите на дадения артист.

Интервютата в предаването „Фрактура“ се излъчват по телевизия Diema всяка седмица в неделя от 24:00 ч. и с повторение в петък от 00:30 ч.

PartyTr1p Br0s цели подпомагане и популяризиране на родни изпълнители, и e част от компанията за международен аутсорсинг на видео и аудио продукции Brain Stock Footage House.

Абонирайте се за канала на PartyTr1p Br0s в Youtube и харесайте страницата във Facebook, за да научавате последните новини.

 

 



Коментари   (5)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


анти-елек 24.09.2018 23:20:06 отговори + 6 5
И от старите банди има много,които ако им махнеш китарата и е чист поп или пък опера.Бон Джоуви,Кис,Аеросмит и разните хеър метъл групи.А Уайтснейк с техните У,бейбе и Лов на всяко изречение?

Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

SiXXX 29.10.2018 19:17:18 + 1 0
Е само за ла*на ли трябва да се пее пък. Това ги вълнува хората, това изисква пазара, за това пеят. И това, че тези които споменаваш реално могат да пеят, не е никак лошо. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Kirk Hammet 24.09.2018 14:09:31 отговори + 7 3
Какво хейтите пак? Супер искрено интервю с младежа! Малко хора са искрени и си казват нещата както ги мислят! А и си е много прав, особено за пиянките на сцена! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Дейв Мъстейн 24.09.2018 18:56:28 + 2 0
Къде видя някой да хейти? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Control Denied 25.09.2018 00:02:15 + 2 0
явно са трили коментари Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".